Een nieuwe standaard van veiligheid

De NTX™ Super N95 is een mondkapje van hoge kwaliteit gemaakt om te beschermen tegen virussen en ongewenste deeltjes. Het speciaal ontworpen NTX™ e-Nanofiber™ Filter beschermt beter dan medische mondmaskers en stoffen mondkapjes. Het masker voldoet aan de strenge N95 normen wat betekent dat het meer dan 95% van de deeltjes tegenhoudt. Dit betekent dat het minstens net zoveel filtert als de in Europa bekendere FFP2 maskers. Daarnaast zorgt het design van de NTX™ Super N95 voor een betere bescherming bij een hoge luchtvochtigheid. Hierdoor blijft de NTX™ Super N95 altijd effectief! 

supern95_layers

Opbouw van de NTX™ Super N95

De NTX™ Super N95 bestaat uit drie lagen, iedere laag heeft zijn eigen specifieke functie. De middelste laag is het NTX™ e-Nanofiber™ Filter, dit is de luchtreiniger en daarmee het belangrijkste onderdeel. Deze filtert tot wel 50 nm en beschermt zo tegen ongewenste deeltjes en virussen. Dit zorgt voor schone lucht voor zowel de gebruiker als zijn omgeving!

De andere twee lagen zijn gemaakt van zacht katoen waardoor het comfort en draaggemak hoog zijn. De buitenste laag is daarnaast ook waterafstotend, hierdoor blijft het masker ook bij een hoge luchtvochtigheid perfect functioneren. Dat het masker minder lagen heeft dan de meeste mondmaskers draagt hier verder aan bij. Andere mondmaskers hebben namelijk vaak vier of vijf lagen. De superieure kwaliteit van het NTX™ e-nanofiber Filter en de samenwerking met de andere twee lagen zorgt er voor dat de NTX™ Super N95 extra vochtbestendig kan zijn. Het mondmasker is spatwater dicht en is dus veilig te gebruiken in een vochtige omgeving, met de NTX™ Super N95 hoef je niet bang te zijn voor water.