comfort

Comfort

Het NTX™ Super N95 mondkapje beschermt niet alleen, maar is ook ergonomisch ontworpen voor draaggemak. Het kan makkelijk worden bevestigd en werkt goed met brillen. Zo ben je verzekerd van een combinatie van kwaliteit en comfort. De NTX™ Super N95 zet daarmee een nieuwe industriële standaard. 

Super ademend

Het sterke NTX™™ e-Nanofiber filter is niet alleen super veilig maar ook super ademendNog nooit was de adembaarheid van een N95 masker zo hoog. Je draagt het mondkapje moeiteloos een hele dag en is daarmee ideaal om mee te werken. 

shutterstock_1069423973
supern95_layers

Veiligheid

De NTX™ Super N95 wordt mogelijk gemaakt door het revolutionaire NTX™ e-Nanofiber filter. Dit filtert effectief alle ongewenste deeltjes, van de moeilijke 300-500 nm deeltjes tot de super kleine 50-100 nm deeltjes. Hiermee beschermt het de gebruiker tegen ziekteverwekkers uit de lucht zoals virussen en bacteriën. Daarnaast beschermt het ook tegen alle andere kleine ongewenste deeltjes. Het NTX™ Super N95 e-Nanofiber filter houdt deeltjes tegen met een fysieke blokkade in plaats van gebruik te maken van electrostatische afwerkingen waardoor het altijd en overal werkt, zelfs bij een hoge luchtvochtigheid. 

BtoB/Contact

De NTX™ Super N95 wordt op grote schaal in Nederland geproduceerd, neem contact op over de mogelijkheden.